In acht woensdagavonden leer je een volledige rijsttafel te maken!
Van saté naar rendang via gado gado naar atjar: elke week krijg je de ins & outs van drie klassiekers uit de Ron Gastrobar Indonesia-keuken. Welke kruiden gebruik je, hoe breng je gerechten op smaak, we leren je alles. Zodat je na acht weken een dijk van een rijsttafel kunt serveren.
€ 750,- (inclusief 8 cursussen, diner & schort)
Acht woensdagen vanaf 5 februari, tussen 18.30-23.00 uur.
Elke woensdag om 18.30 uur start de warming-up met een aperitief. Hierna ontvang je instructies van de chef en ga je aan de slag met de voorbereidingen van deze weeks gerechten. Geen stress, onze Gastrobar-Indo-chef blijft uiteraard aanwezig voor tips & tricks! Na het koken leer je hoe je de gerechten “afmaakt” en mag je eindelijk plaatsnemen aan onze lange keukentafel om de culinaire creaties te proeven, waaronder die van jezelf! Dit alles met een welverdiend glas bijpassende wijn, óf Bintang. Rond 22.30 uur sluiten we de avond af met koffie of thee. Uiteraard krijg je de recepten en bereidingen van ons mee naar huis zodat je na 8 weken thuis een volledige rijsttafel voor je familie, vrienden of collega’s neer kunt zetten.