Haal het beste uit je restaurant
Elk restaurant of keukenteam wil optimaal presteren. Dat klinkt logisch, maar is makkelijker gezegd dan gedaan. Ron Blaauw en zijn adviesteam begeleiden restaurants, teams en teamleden in dit proces. Het is hun missie om het beste uit teams en mensen te halen. Dat doen ze met een heldere, compacte en praktische aanpak. Een aanpak die al voor veel restaurants heeft gewerkt en waar je direct mee verder kan.
Een sterk team komt verder
Ron weet als geen ander dat je met een sterk team nog verder komt. Daarom heeft hij met de grootse zorg zijn adviesteam samengesteld. Samen met Chef Walter Spruit, Head Chef Bas Brouns en trainer/coach Marco Wins helpt Ron jouw restaurant om een ijzersterke basis neer te zetten. Een organisatie waar je als werknemer bij wilt horen en waar je als gast graag verblijft vanwege de kwaliteit, sfeer en gastvrijheid.
De aanpak
De aanpak is helder, compact en praktisch. Ron en zijn team maken een totaalanalyse: van keukenconcept tot bediening en de financiële situatie. Wat is al aanwezig en staat goed? Wat kan er beter? Op basis van deze analyse volgt een coachplan met duidelijke doelstellingen en concrete stappen. Jullie gaan samen aan de slag en evalueren en analyseren maandelijks om inzicht en overzicht te krijgen.
Partnerships
Wij werken met de volgende partners
Contactformulier
Weet je nog niet zeker wat je wilt? Laat het ons weten en wij gaan een voorstel voor je maken.
Ron Blaauw Central Station
Verrijn Stuartweg 30C
1112 AX Diemen
020 305 27 62
Wij zijn goed bereikbaar met de auto (gratis parkeren voor de deur!) en het OV.
Google Maps